БОКСЕРСКИ СПЕКТАКЛ – Кличко стиже у Београд


Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Боксерски спектакл “Меморијал Бранко Пешић – Београдски победник” као и претходне године поред бораца и њихових тимова угостиће и легенде бокса из бивше СФРЈ. Спектаклу финалне вечери присуствоваће Аце Русевски, Жељко Мавровић, Мирко Пузовић, Слободан и Тадија Качар, Миливоје Лабудовић, Драгомир Вујковић, као и бивши вишеструки светски шампион у тешкој категорији Виталиј Кличко. Легенда светске боксерске сцене потврдио је, дакле, долазак у главни град Србије.

 

У хали „Шумице” у Београду љубитељи плементог спорта имаће прилику да од 16. до 20. априла уживају у атрактивним и сјајним борбама које ће демонстрирати боксери и даме, њих 167 из 19 земаља света. Улаз је слободан.

Најбољи такмичари долазе из Русије, Турске, Мађарске, али и српска селекција најављује борбе до последњег атома снаге. Борбе почињу 16. априла, а у рингу хале „Шумице” представиће су се боксери Русије, Аустралије, Камеруна, Шпаније, Француске, Молдавије, Северне Македоније, Словеније, Туниса, Турске, Казахстана… Финале је заказано за 20. април и почиње у 19 сати.

“Београдски победник” је сврстан у А категорију турнира према Светској боксерској федерацији и у последњих 10 година Светска (АИБА) и Европска (ЕУБЦ) боксерска федерација проглашавала га је за најбоље организован турнир.