BOKS KLUB GOŠA PROGLAŠEN ZA NAJBOLJI KLUB NA POJEDINAČNOM PRVENSTVU SRBIJE U PIROTU


Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U Pirotu je od 10. do 13. aprila održano trodnevno Prvenstvo Srbije u boksu za mlađe kategorije na kome je BK Goša iz Smederevske Palanke proglašen za najbolji klub sa osvojenih osam medalja, pet zlatnih, jedna srebrna i dve bronzane.

Momčilo Janjić juniori polubantam (48 kg), Zenun Šerifović kadeti (46 kg), Mateja Petroski juniori papir (48 kg), Radomir Jovanović juniori pero (57 kg) i Mateja Petroski juniori papir (48 kg) su postali prvaci države u svojim kategorijama i okitili se zlatnim medaljama.

Marko Janjić je osvojio srebrnu medalju u kategoriji kadeti (48kg) dok su Sahiti Uroš i Kristijan Jovanović osvojili bronzane medalje, s tim što je Jovanović imao peh da je tokom borbe povredio ruku tako da je morao da prekine takmičenje.

Treneri Nenad Dimitrijević i Zoran Nikolić mogu da budu izuzetno zadovoljni rezultatima koje su postigli njihovi učenici.