2018


Ред.Бр Клуб Бодовна разлика Број бодова Победа домаћин Победа гост Изгубљена домаћин
1 БК МЕТАЛАЦ (Ваљево) 12 - 4 2 1 0 0
2 БК РАДНИЧКИ (Београд) 10 - 6 2 0 1 0
3 БК РАДНИЧКИ (Крагујевац) 10 - 6 2 0 1 0
4 БК ВОЈВОДИНА (Нови сад) 6 - 10 0 0 0 1
5 БК НАИССУС (Ниш) 6 - 10 0 0 0 1
6 БК ЛОЗНИЦА (Лозница) 4 - 12 0 0 0 0